VERKKOKAUPPA

autopesupaikat.fi

autopesupaikat.fi

Istuimme kerran yrityksemme porukan kanssa ”aivoriihi”- palaverissa ja mietimme, miten voisimme tarjota kauppiaillemme näkyvyyttä ja lisämyyntiä. Olimme sitä mieltä, että kaiken maailman ladattavia sovelluksia on aivan liikaa ja saimme idean selainpohjaisesta verkkokaupasta, joka skaalautuu älypuhelimiin soveltuviksi. Siitä se sitten lähti, verkkokaupan kehittely nimittäin.

Päätimme tehdä verkkokaupasta kokonaan sellaisen, jossa rakennamme sivuston ja käytämme jo valmista maksupalvelun tarjoajaa, jotta kauppiaidemme ei tarvitsisi tehdä muuta kuin avata NETSin kanssa etämyyntisopimus, syöttää pesuhinnat verkkokauppaan ja homma olisi sillä selvä.

Kauppias voi luoda halutessaan erilaisia tarjouspaketteja kertapesujen rinnalle ja jos kauppiaan käytössä on rekisterikilventunnistusjärjestelmä, kuukausimaksullisten pesusopimusten myynti- ja hallinnointi hoituu verkkokaupan kautta.

Koska verkkokaupassa on monta eri kohdetta ja kauppiasta, luomme jokaiselle kauppiaalle erikseen oman personoidun verkkokauppalinkin. Personoidun linkin takaa löytyy vain kauppiaan oma kohde ja linkin pystyy istuttamaan kätevästi esimerkiksi omalle nettisivulle tai sosiaalisen median markkinointiin tarkoitetulle yrityssivulle.

Panostamme yrityksemme puolelta sivuston markkinointiin eli tämä kustannus hoituu kokonaan puoleltamme.

Pyrimme tekemään muutoksia verkkokauppaan ja otamme vastaan palautetta verkkokaupan toiminnasta sekä asiakkailta että kauppiailta.

Pesutyökalu tukee verkkokauppaa eli pesutyökalun kautta verkkokaupan pesujen- ja tarjouspakettien hinnat muuttuvat napin painalluksella. Voit lukea lisää pesutyökalusta TÄSTÄ. 

OTA YHTEYTTÄ

Voit jättää yhteydenottopyynnön alla olevasta yhteydenotto- laatikosta, jolloin viestisi ohjautuu jollekkin henkilökunnastamme ja palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian. Vaihtoehtoisesti voit laittaa suoraan viestiä Antonille tai Mirjalle. Jos et saa heitä kiinni, he palaavat asiaan heti kun mahdollista.