YHTEYSTIEDOT

Anton Khreliats

Anton Khreliats

13 vuotta Länsi- Uudenmaan pelastuslaitoksella työskennellyt Anton hyppäsi kesällä 2019 kokopäiväisesti Infodatan palvelukseen jättäen pelastajan ammatin. Anton on toiminut vuosien ajan taustalla, mutta päätti panostaa Infodataan kaikkensa. Tämä järkähtämätön, välillä isällinenkin hahmo taitaa suomen- ja englannin kielen lisäksi venäjän- ja kroatian kielen. Jos et saa Antonia puhelimitse kiinni, hän on joko salilla tai tenniskentällä.


Jari Halonen

Jari Halonen

  • Kehityspäällikkö
  • Myynti, Tekniset ongelmatilanteet, Kehitysasiat
  • 040 455 7806
  • jari@paydata.fi

Jos olet joskus puhunut Jarin kanssa tiedät, että tällä kaverilla riittää juttua. Moniosaaja ja asiakaspalvelija isolla A:lla. Jarilla on aina vähintään sata rautaa tulessa yhtäaikaa, mutta silti häneltä liikenee aikaa kaikille ja kaikelle. Puhuu täydellistä suomen- ja englannin kieltä. Jokaisessa työpaikassa tulisi olla yksi Jari. Jos et saa Jaria kiinni, hän on todennäköisesti tarjoilemassa Wiskikolaa omassa ravintolassaan.


Mirja Kärnä

Mirja Kärnä

  • Asiakaspalvelu
  • 044 290 3943

Jokainen yritys tarvitsee vähintään yhden naisen. Pitää huolen yrityksen pojista, jotta muistavat edes joskus pitää lounastauon. Tarkastaa miesten kielelliset kirjoitukset ja siinä samalla juttelee asiakkaiden kanssa. Mirja on luotu asiakaspalveluun ja häneltäkin löytyy tarinoitavaa. Kielitaitona erinomainen suomen kieli, normaali englannin kieli ja ymmärtää ruotsin kieltä. Pystyy toimimaan myös ruotsin kiellellä, jos annat hänelle aikaa miettiä sanoja. Jos et saa Mirjaa kiinni, hän on harrastuksensa parissa eli ohjaa ryhmäliikuntaa.


Akix Mäntynummi

Ivan Roots

Yrityksemme nuorin jäsen Ivan palkattiin suoraan koulun penkiltä. Ivan vastaa esimerkiksi teknisestä tuesta, huollosta ja ohjelmistoihin liittyvistä asioista. Älä anna nimen häiritä, sillä Ivan taitaa suomen-, englannin- ja venäjän kielen. Tämä mahtava juniori on ottanut hienosti paikkansa yrityksessämme. Jos et saa Ivania kiinni, hän mitä todennäköisemmin kehittelee jotakin älylöille tarkoitettua puuhaa.


OTA YHTEYTTÄ

Voit jättää yhteydenottopyynnön alla olevasta yhteydenotto- laatikosta, jolloin viestisi ohjautuu jollekkin henkilökunnastamme ja palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian. Vaihtoehtoisesti voit laittaa suoraan viestiä Antonille tai Mirjalle. Jos et saa heitä kiinni, he palaavat asiaan heti kun mahdollista.

Lisää meistä

Olemme maksuautomaattien kokonaisratkaisuja valmistava yritys. Valikoimastamme löydätte eri tarkoituksiin soveltuvia automaatteja, joita pääsette tarkastelemaan kattavammin kohdasta ”Tuotteet”. Räätälöimme maksuratkaisuja yhdessä asiakkaan kanssa.

Yrityksen yhteystiedot