MAKSUAUTOMAATTI SÄHKÖAUTOJEN LATAUKSEN, LIPPUJEN, PYSÄKÖINNIN SEKÄ RAVINTOLA-ANNOSTEN MAKSUUN

MAKSUKIOSKI

MAKSUKIOSKI SISÄKÄYTTÖÖN

Tälle automaatille voit keksiä mitä tahansa käyttöä! Maksukioski soveltuu maksuratkaisuksi monenlaiseen käyttöön. Voidaan maalata asiakkaan toiveiden mukaisella värimaailmalla.

15.6" Kosketusnäyttö

UX400 lähimaksuantenni

UX300 Kortinlukija

UX100 näyttö ja näppäimistö

Kaikkiin pysäköinnin, lippujen tai ravintola-annosten myyntiin tarkoitettujen automaattien kanssa toimitetaan veloituksetta hallintatyökalu (nimetään myyntialakohtaisesti) 

MAKSUVAIHTOEHDOT:

  • Sirukortti
  • Lähimaksu (50€ asti)
  • Mobiililähimaksu (ei maksurajaa)
  • Verkkokauppa- optio

Itsepalvelukassa ravintolaan tai miehittämätön maksupääte moneen käyttöön

Maksukioski on monikäyttöinen maksuratkaisu, kun etsit itsepalvelukassaa ravintolaan, kioskiin, myymälään tai mihin tahansa, missä miehittämätön maksupääte helpottaisi palvelua esimerkiksi ruuhka-aikoina. maksukioskimme palvelee myös erilaisten lippujen myynnissä loistavasti. Maksukioskimme on varustettu kosketusnäytöllä, kortinlukijalla sekä lähimaksuantennilla. Itsepalvelukassa hoitaa maksutilanteet ilman myyjää. Tälle automaatille voit keksiä mitä tahansa käyttöä!

Maksukioskin kosketusnäyttö tekee asioimisesta ja maksamisesta helppoa ja nopeaa. Maksukioskilla voi maksaa sirukortilla, lähimaksulla ja mobiililähimaksulla. Ominaisuuksiensa ansiosta Maksukioski sopii monille aloille ja sille voi keksiä monenlaista käyttöä.

Maksukioskissa oleva verkkokauppa-optio on tällä hetkellä käytössä autonpesun maksua varten, ja mukana on jo noin 50 autonpesupaikkaa. Verkkokauppa voidaan kuitenkin toteuttaa erillisenä projektina asiakkaan toiveiden mukaan alasta riippumatta. Maksukioskin kosketusnäyttö voidaan hyödyntää esimerkiksi olemassa olevan verkkokaupan mainontaan.

Kun maksukioskia käyttää itsepalvelukassana se nopeuttaa palvelua, vähentää ruuhkaa sekä korvaa osan tehtävistä henkilötyötunneista. Maksukioskilla vähennät merkittävästi palvelukassojen ruuhkautumista. Maksukioskimme palvelee loistavasti esimerkiksi ravintolassa tai kahvilassa jonon purkajana ruuhkaiseen lounasaikaan. Kassajärjestelmän integrointi hoituu kassajärjestelmän toimittajan kanssa ja maksukioskin liittäminen kanta-asiakasohjelmiin onnistuu huipputason ohjelmistotiimiltämme.

Räätälöimme maksuratkaisuja yhdessä asiakkaan kanssa. Lähtökohtaisesti uuden kokonaisuuden suunnittelussa otetaan asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioon kaikessa. Jos ette löydä haluamaanne automaattia suoraan tuotteidemme joukosta, ottakaa meihin yhteyttä.

OTA YHTEYTTÄ

Voit jättää yhteydenottopyynnön alla olevasta yhteydenotto- laatikosta, jolloin viestisi ohjautuu jollekkin henkilökunnastamme ja palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian. Vaihtoehtoisesti voit laittaa suoraan viestiä Antonille tai Mirjalle. Jos et saa heitä kiinni, he palaavat asiaan heti kun mahdollista.