UUTISET

Holiday Club Vierumäki- Ensimmäisten joukossa sähköauton latausmaksu ”old fashion”- tyyliin29.09.2022

"Haluamme tarjota asiakkaillemme vaivatonta lomailua. Nyt kelpaa nauttia Vierumäen monipuolisista aktiviteeteista ilman lataushuolia. Tervetuloa viihtymään sekä lataamaan akkuja Holiday Club Vierumäelle!" toivottaa Holiday Club Vierumäen Resort Manager Apa Salmi.

Äppi siellä ja tägi täällä. Etukortti, roaming- maksu ja lähimaksun pin- kysely. Tämä sopii toisille. Mutta ei kiitos, haluaisin vain ladata autoni akun. Vanhaa ja tuttua, huoltoasema ympäristöstä tunnettua maksuympäristöä ei ole saatavilla, miksi? Mielestämme ei saa unohtaa sitä asiakaskuntaa, jotka eivät syystä tai toisesta halua käyttää uuden mallin maksutapoja. Kyseessä on siis kaksi teräinen miekka.

Maksujärjestelmän siirtäminen ympäristöön, jossa on parhaimmillaan monia kymmeniä latauskenttiä, ei ole ihan helpoimmasta päästä. Se, että yksi maksuautomaatti hallinnoi montaa latauskenttää yhtä aikaa, on vaatinut it- osastoltamme ympäri pyöreää päivää monen kuukauden ajan.

Infodata Processing Oy toi ensimmäisenä Suomessa sähköautojen latausmaksun tällaisessa muodossa Holiday Club Vierumäen kohteeseen. Unified Chargersin, 22 auton latauskentän yhteyteen asensimme maksuautomaatin, sellaisen, joita huoltoasemaympäristössä näemme ja mihin autoilijat ovat tottuneet. Vanhasta tyylistä poiketen käteismaksumahdollisuutta ei ole, mutta sirukortti-, lähimaksu- ja mobiililähimaksu kylläkin. Ja totta kai älykellokin kelpaa. Ja jos lähimaksu pyytää pin- koodia, sen antaminen onnistuu automaatin näppäimistöön. Kuitti on mahdollista saada tilaamalla se e-kuittina omaan älypuhelimeen.

Tällaisen kokonaisvaltaisen latausverkoston pyörittäminen toimivineen maksuineen ja latureineen vaatii saumatonta yhteistyötä aina tilaajalta loppuasiakkaisiin asti. Kun yhteistyö- ja ymmärrys on saumatonta, maksuautomaatti voidaan asentaa myös jälkeenpäin erilaisiin latauskohteisiin eli kyseessä ei ole pelkästään uudiskohteisiin asennettava maksujärjestelmä. Toisin sanoen, tuttu huoltoaseman maksuympäristö pätee myös tässä.

Holiday Clubin latausverkostoprojektia johti Infodatan puolelta Mika Rope. Mikan työpanoksen takia saimme onnistuneesti projektin maaliin, kiitos Mika!

Holiday Club Vierumäki

Täysin uusi lippuautomaatti Särkänniemelle!02.08.2022

Lippuautomaatit ovat osa Särkänniemen ja Vincitin toteuttamaa digiuudistusta. Lippuautomaattien kehittämisestä vastasi miehittämättömiin maksuautomaatteihin erikoistunut Infodata Processing Oy. Särkänniemen lippuautomaatti on yrityksen ensimmäinen tällaisenaan toteutettu laajamittainen automaattikokonaisuus.

Täysin uusi lippuautomaatti Särkänniemelle!

Infodata toimii Finnparkin yhteistyökumppanina ja hoitaa sähköautojen latauslaitteiden integroinnin sekä toteuttaa rajapinnan Moovy-sovellusta varten.11.03.2022

Rajapinta Moovyn ja uusien laitetoimittajien eli sähköauton latauspisteiden välille tehdään niin, että kuluttajan näkökulmasta tekninen toteutus on häivytetty taustalle.

Sähköauton lataus tulossa Moovyyn – pilotti meneillään 

Infodatan bensanmaksuautomaatti itsenäisellä bensa-asemalla

Infodatan bensanmaksuautomaatti itsenäisellä bensa-asemalla21.12.2021

https://yle.fi/uutiset/3-12238386 

Infodatan bensanmaksuautomaatti itsenäisellä bensa-asemalla

Olemme laitetoimittajana äärimmäisen onnellisia asiakkaamme menestyksekkään kesän johdosta!03.09.2021

Uutisartikkelin voit lukea alla olevasta linkistä:
https://www.uusimaa.fi/paikalliset/4277731 

MID-tyyppihyväksyntä maksulaitteille polttoaineenjakeluaseman yhteyteen23.08.2021

Infodata on päivittänyt MID-tyyppihyväksynnän polttoaineenmaksuautomaatissa käytettäville laitteille.

Tämä mahdollistaa maksulaitteiden integroinnin suoraan muihin laitteisiin, kuten esimerkiksi jakelumittareihin tai konttiratkaisuihin.
Myös maksusovellukset ovat integroitavissa maksuautomaattiin kyseisten laitteiden kautta.

Uusi mobiilisovellus autopesujen ostoon on nyt saatavilla29.12.2020

mobiilisovellus

Bensakauppialle tarkoitettu uusi Tankkaustyökalu on saatavilla29.12.2020

Työkalu sisältää monia uusia ominaisuuksia, kuten:

  • Maksetut tapahtumat
  • Pinnanmittaus
  • Hinta, marginali, tulos jne...

Kauppiaalla on nyt mahdollisuus lisätä tankkaustyökaluun omia yritysasiakkaitaan. Kauppiaat saavat myös raportit yritysiakkaista ja pystyvät luomaan raporttien perusteella laskuja.

Yritysasiakkaat voivat käyttää maksuvälineenä nyt myös mobiilisovellusta tai magneettijuovallista yrityskorttia. Edellämainitut maksutavat toimivat myös rinnakkain. Yritysasiakas saa halutessaan käyttöönsä selainpohjaisen ohjelman, josta näkee mm. maksutapahtumat ja niiden kuitit.

tankkaussyokalu
tankkaussyokalu
tankkaussyokalu

Maksukioski parkkialalla08.10.2020

Vuosia kestänyt yhteistyö Finnpark Oy:n kanssa on tuottanut markkinoille asiakasystävällisen maksukioskin. Kioskin muotoilu on herättänyt kiinnostusta myös muilla toimialoilla ja räätälöimme yhdessä asiakkaan kanssa maksukioskin soveltumisen asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

www.aamulehti.fi 
Maksukioski parkkialalla

Turvallinen maksaminen COVID-19- pandemian aikana/ Esittelyvideo03.05.2020

Heti aluksi kiitämme FOUM Villilää kuvauskohteena toimimisesta!

Kohteen maksuautomaattina toimii EMV-Mini, joka toimii kattavasti kaikkien pesukohteessa olevien laitteiden kanssa.

Kohteeseen asennettiin EMV-Mini maksuautomaatin lisäksi rekisteri­kilventunnistus­järjestelmä, logiikkaohjatut valot ja Led- näyttö. Asiakkailla on mahdollisuus ostaa autopesut ennakkoon verkkokaupasta autopesupaikat.fi , kohteen automaatista tai solmia kuukausimaksusopimus, jolloin rekisteri­kilventunnistus­järjestelmä tunnistaa rekisterikilven automaattisesti ja asiakas voi ajaa suoraan pesuun. FOUM Villilän kohteessa on käytössä myös yritysviivakoodi, lähimaksu ja mobiililähimaksu.

Valitsevan tilanteen takia, asiakkaiden ei tarvitse nousta autosta tai olla kontaktissa muiden ihmisten kanssa ja näin ollen autopesu voidaan hoitaa turvallisesti ja hygieenisesti.

Autopesupaikat.fi06.04.2020

Verkkokauppamme laajenee ja monipuolistuu hetki hetkeltä.

Tällä hetkellä lisäämme verkkokaupan palveluihin itsepalvelukohteita, kuten esimerkiksi itsepalvelupesu, imuri, mattopesu jne.

Yllämainitut itsepalvelut ovat ostettavissa verkkokaupasta niistä kohteista, jotka tarjoavat kyseisiä palveluita. Verkkokaupasta ostetaan niin kutsuttu ”Arvollinen viivakoodi”, jonne ostetaan halutulla summalla aikaa.

Ensimmäiset kohteet itsepalvelukohteissa tulevat tarjoamaan itsepalvelupesuja, tervetuloa ostoksille autopesupaikat.fi 

autopesupaikat.fi

Infodata Processing Oy tukee vuosittain eri järjestöjä ja säätiöitä27.11.2019

Olemme useana vuonna peräkkäin halunneet tukea eri järjestöjä ja säätiöitä. Tänä vuonna valitsimme tukipakettimme kohteeksi lapset ja nuoret. Päädyimme tukemaan Perinneleikit Ry:tä.

Koemme, että nykyisessä maailmassa, jossa tietokoneet, älypuhelimet ja tabletit hallitsevat suurinta osaa lasten, nuorten ja aikuistenkin aikaa, perinne leikkien säilyttäminen ja harrastaminen on tärkeää. Se lisää perheiden yhteistä aikaa ja tekemistä ja vähentää ruutuaikaa. Me infodatan työntekijät olemme aikuisinakin lapsenmielisiä kavereita, ja rakastamme leikkejä, lautapelejä ja kavereiden kesken järjestettäviä leikkimielisiä liikuntaturnauksia. Pyrimme omalla esimerkillä vaikuttamaan omien lastemme liikkumiseen ja leikkimiseen.

Olemme kohdistaneet osan tukipaketistamme ensimmäistä kertaa nuorten urheiluun ja päädyimme pitkän harkinnan kautta tukemaan myös erästä nuorta urheilijaa ja hänen yksilöurheilun tukemista. Tukipaketin kautta halusimme auttaa kausi- ja kisamaksujen kustantamisessa ja taata tulevalle nuorelle urheilijalle taloudellisesti turvatun kauden rakastamansa lajin parissa. Infodatan väki toivottaa iloisia hetkiä, positiivista ajattelua ja pitkäjänteisyyttä lajin parissa. Pidämme myös kovasti peukkuja pystyssä täällä taustalla turnausten tiimoilta!

kunniakirja-2019

30.10.2019

Olemme kehittäneet ratkaisun ongelmaan, joka koskee rekisterikilventunnistusjärjestelmää ja likaisia rekisterikilpiä. Ottaen huomioon Suomen vaihtelevat sääolosuhteet, usein rekisterikilpi on likainen ja itse rekisterinumeroa tunnistava kamera ei pysty lukemaan likaista rekisterinumeroa.

Kun asiakas haluaa ostaa autonpesuja käyttäen tunnistautumiseen autonsa rekisterinumeroa, hän saa jatkossa itselleen ostetut pesut myös viivakoodimuodossa tekstiviestinä matkapuhelimeensa. Jos rekisterikilpi on likainen ja rekisterikilventunnistusjärjestelmä ei tunnista rekisterinumeroa, asiakas näyttää puhelimestaan pesukohteessa olevaan automaattiin viivakoodia ja pääsee näin ajamaan pesuun.

Tekstiviestillä saapuvassa viivakoodissa on myös kohta ”Pesujen käyttötiedot”, josta painamalla näkyy kuinka monta pesua on käytetty.

Tämä toiminto on käytössä myös autopesupaikat.fi- sivuston kautta ostetuissa pesuissa sekä ostettaessa kassalta, jos kyseisessä pesukohteessa on käytössä Infodatan maksuautomaatti.

autopesupaikat.fi

28.10.2019

Avasimme syyskuussa internetkaupan suomenpesupaikat.fi.

Olemme vaihtaneet sivun osoitteeksi autopesupaikat.fi  ja jatkossa vanha osoite ei tule olemaan käytössä.

Kun mielessäsi on ostaa autonpesu, vierailethan siis osoitteessa autopesupaikat.fi 

autopesupaikat.fi

17.10.2019

Asiakkaamme pyynnöstä, valmistimme täysin uuden maksuautomaatin pysäköintialalle. Maksuautomaatit asennettiin tänään avattuun, Pohjoismaiden suurimpaan kauppakeskukseen Mall of Triplaan.

Maksuautomaatit pääsivät heti tulikokeeseen, sillä Tripla täyttyi kävijöistä ja parkkihalliin eivät mahtuneet kaikki halukkaat.

Iso kiitos asiakkaallemme luottamuksesta yritystämme kohtaan!

P-Tripla

Olemme julkaiseet päivitetyn version autopesupaikat.fi - sivustosta 10.10.2019

Olemme julkaiseet päivitetyn version autopesupaikat.fi  - sivustosta. Kehitämme ja päivitämme sivua jatkuvasti. Rekisteröitymällä palveluun, saat yhden ilmaisen pesukerran valitsemastasi pesupaikasta. Uutuutena olemme lisänneet palveluun lahjakorttitoiminnon. Voit ilahduttaa läheistäsi ostamalla hänelle autopesun. Lahjakortti toimitetaan kirjoittamasi tekstin kera vastaanottajalle tekstiviestitse. Myös lahjakortin ostaja saa kyseisen lahjakortin. Tällä varmistamme sen, että vaikka vastaanottajan puhelinnumeron syötössä olisi tapahtunut virhe, lahjakortti sapuu varmuudeksi ostajalle.

Otamme mielellämme vastaan kehitysehdotuksia autopesupaikat.fi- sivustosta. Voit jättää meille palautetta yhteydenottolomakkeen kautta tai suoraan karnamirja@gmail.com osoitteeseen.

Tervetuloa pesuostoksille!

autopesupaikat.fi

SBL:n kauppiaspäivät Tampereella 9.10.2019

Kiitämme SBL:ää hienosti järjestetystä kauppiastapahtumasta Tampereella. Tunnelma oli hyvä ja yhteistyökumppaneiden sekä polttoainekauppiaiden seura mahtavaa.

Seuraavan kerran löydät meidät SEO:n kauppiaspäiviltä marraskuussa, tervetuloa moikkaamaan!

Neste Myllykukko

autopesupaikat.fi 7.09.2019

Olemme rakentaneet uuden nettisivun autopesupaikat.fi . Nettisivuston on tarkoitus palvella autonpesu kauppiaitamme. Toivotamme kauppiaamme tervetulleiksi sivustolle.

autopesupaikat.fi

Neste Myllykukko 29.08.2019

Uusi EMV- Online maksuautomaatti, logiikkaohjatuilla LED- valoilla asennettu tänään Neste Myllykukon uuden autopesulan yhteyteen.

Neste Myllykukko

Uusi rekisterikilvenasennusohje 16.08.2019

Uusi rekisterikilvenasennusohje on saatavilla teknisestä tuestamme, halutessanne ottakaa yhteyttä Infodata Processingin tukeen.


Veneasema Sulkava 27.06.2019

Veneasema Sulkavaan asennetussa uudentyyppisessä polttoaineenmaksuautomaatissa on mahdollisuus maksaa myös viivakoodeilla.

LUE LISÄÄ


Avainlippu 04.06.2019

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Infodata Processing Oy:lle Avainlippumerkin käyttöoikeuden. Avainlippu tuotteessa kertoo, että se on valmistettu ja työllistää Suomessa.

Avainlippu on yrityksellemme kunnia asia ja olemme erittäin onnellisia myönnetystä oikeudesta käyttää Avainlippu- merkkiä tuotteessamme.

Tulemme lisäämään Avainlippu- merkin tuotteisiimme.

Kiitos Suomalaisen Työn Liitto Avainlippu-merkistä!


Rekisterikilven tunnistusjärjestelmä 25.05.2019

Infodata Processing Oy on luonut uuden rekisterikilven tunnistusjärjestelmän auton pesuasemien omistajille.

Järjestelmää voidaan tavallisen asiakastunnistuksen lisäksi käyttää nyt myös yrityksiä palvelevana tunnistusjärjestelmänä, jolloin rekisterikilven numero toimii yrityksen tunnistamiseen. Pesuaseman omistaja saa raportit, jonka perusteella yritysasiakkaita laskutetaan.

Omistajalla on mahdollisuus ottaa käyttöönsä myös yritysviivakoodi. Rekisterinumero tallennetaan jokaiseen viivakooditapahtumaan ja tallennuksen avulla omistaja näkee, kuka käyttää viivakooditoimintoa.


Mobiilisovellus yrityksille, Venetankkausasemat 15.05.2019

Yritysmobiilisovellus on otettu käyttöön myös venetankkausasemilla. Esimerkiksi pelastuslaitokset voivat näin olleen tehdä yhteistyötä veneaseman omistajan kanssa. Mobiilisovellusta käyttämällä automaattia ei tarvita, sillä sovelluksesta valitaan mittari ja tankkaus on valmis alkamaan.


Viivakoodilahjakortti 10.05.2019

Asiakkaamme toiveesta loimme lahjakorttimahdollisuuden Biotankkausasemalle. Lahjakortti on viivakoodimuodossa ja sitä näyttämällä automaatissa olevaan lukijaan, lahjakortille ladattu summa aktivoituu.


Mobiilisovellus yrityksille, Tankkausasemat, päivätty 01.05.2019

Infodata Processing Oy on luonut uuden yritysmobiilisovelluksen niin polttoaineen- kuin esimerkiksi biokaasun tankkausta varten. Halusimme tehdä sovelluksesta aseman omistajaa palvelevan ja mobiilisovellus auttaakin omistajaa luomaan oman asiakasverkoston. Lisäksi omistajalla on mahdollisuus nähdä jokainen tapahtuma ja luoda erilaisia raportteja. Myyntiraportit toimitetaan Infodatan puolesta joka kuukausi, ja näiden raporttien pohjalta omistaja pystyy luomaan laskut yritysmobiiliasiakkailleen. Sovellus on tehty hyvin helppokäyttöiseksi ja asiakasystävälliseksi. Helppokäyttöisyydestä kertoo myös se, että kerran ladattuaan sovelluksen ja täytettyään sovellukseen tiedot, tankkaaminen alkaa valitsemalla mittarin numero, syöttämällä sovelluksen PIN-koodin ja tankkaaminen on valmis alkamaan. Turvallisuuden vuoksi, olemme lisänneet omistajaa varten mahdollisuuden asettaa asiakaskohtaisia tankkausrajoituksia. Infodatan mobiilisovellus on tällä hetkellä hyvin suosittu Biotankkausasemilla.


MIKÄ maksuautomaatissa maksaa? 10.02.2019 EMV-sertifiointi, tietokone maksuautomaatin sisällä vai ei, paljonko maksupäätteen hankkiva yrittäjä maksaa ja kenelle, mistä kuukausiveloituksessa maksetaan – Infodatan Mirja Kärnä kehottaa kauppiaita kysymään ja kyseenalaistamaan ennen hankintapäätöksen tekoa.
MIRJA KÄRNÄN HAASTATTELU: JARI HALONEN, INFODATA PROCESSING OY TEKSTI JA KUVA: IRMELI JOKILAMPI

Maksuautomaattien kokonaisratkaisuja valmistavan Infodata Processing Oy:n yrittäjällä Mirja Kärnällä on tapana kyseenalaistaa kaikki. Tekniikan suhteen maallikkona hän pistääkin yrityksen nippeliniilot selittä-mään ja havainnollistamaan asiat mahdollisimman yksinkertaisesti, jotta varmasti ymmärtää ne, ja pystyy myös selittämään ne asiakkaille.

Read More

Neste Loppi 01.02.2019Joen itsepesuhalli 14.05.2018

OTA YHTEYTTÄ

Voit jättää yhteydenottopyynnön alla olevasta yhteydenotto- laatikosta, jolloin viestisi ohjautuu jollekkin henkilökunnastamme ja palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian. Vaihtoehtoisesti voit laittaa suoraan viestiä Antonille tai Mirjalle. Jos et saa heitä kiinni, he palaavat asiaan heti kun mahdollista.