REKISTERIKILVENTUNNISTUS

REKISTERIKILVENTUNNISTUS

 

 1. Autopesupaikat.fi (uusi myyntikanava kauppiaalle)
  Infodatan uusi verkkokauppa, josta asiakas voi ostaa lipun. Lippu toimitetaan joko viivakoodina asiakkaan puhelimeen tai vaihtoehtoisesti asiakas voi syöttää rekisteritunnuksen tilauksen yhteydessä ja ajaa pesuun.
  Pesu(t) ostetaan verkkokaupasta (autopesupaikat.fi ) syötä rekisterinumerosi maksu etukäteen aja pesuun
 2. Yritys/laskutusasiakkaat
  Yritykset tai yksittäiset asiakkaat voivat tehdä kauppiaan kanssa laskutussopimuksen ja ajaa pesuun ilman viivakoodia. Tämä mahdollistaa muun muassa KK pohjaisen kiinteän laskutuksen.
  Rekisteröidy netissä Tallenna laskutustiedot Tallenna rekisterinumero(t) aja pesuun niin paljon kuin haluat  kauppias laskuttaa kerran kuukaudessa.
 3. Pesun osto kassalta (tulossa)
  Pesu voidaan myydä kassalta kuten viivakoodi, mutta viivakoodin sijaan rekisterinumero näppäillään kassan lipun myynnin yhteydessä, jolloin asiakas voi suoraan ajaa pesuun näyttämättä lippua.
  Pesu(t) ostetaan palvelutiskiltä rekisterinumero tallennetaan kassajärjestelmään maksu etukäteen aja pesuun
 4. Automaattinen veloitus kortilta (tulossa)
  Yksityinen asiakas voi rekisteröidä maksukorttinsa verkkosivulla itsenäisesti, jonka jälkeen hän voi ajaa pesuun ja pesu veloitetaan automaattisesti hänen kortiltaan pesun yhteydessä.
  Rekisteröidy netissä Syötä rekisterinumerosi Tallenna maksukorttisi tiedot aja pesuun veloitus kortilta pesun jälkeen.

Käytämme paljon resursseja rekisterikilventunnistusjärjestelmän kehittämiseen ja uusia ominaisuuksia on vielä tulossa.

OTA YHTEYTTÄ

Voit jättää yhteydenottopyynnön alla olevasta yhteydenotto- laatikosta, jolloin viestisi ohjautuu jollekkin henkilökunnastamme ja palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian. Vaihtoehtoisesti voit laittaa suoraan viestiä Antonille tai Mirjalle. Jos et saa heitä kiinni, he palaavat asiaan heti kun mahdollista.